Vilken försäkring behöver jag för mitt hem Business


Det finns massor av saker att ta hänsyn till när du startar ett företag från ditt hem. Försäkring kan vara en av de sista sakerna på ditt sinne, men det är något viktigt att du bör överväga. 


Om du siffra du bara kan lita på din husägare försäkring, då kan du bli obehagligt förvånad över att det inte kommer att täcka alla dina affärsutrustning. Och om du ska ha kunder eller affärspartners i ditt hem, då kan du behöva ansvarsförsäkring. Du kanske också vill ha förlorad inkomst försäkring så att du är skyddad om du inte kan arbeta av någon anledning. 


Om du driver ett företag från ditt hem, då du i princip har tre val för att försäkra ditt hem företag. Vad du väljer beror på vilken typ av verksamhet du har och försäkringsbolaget du köper den från. 


1. Villaägare Policy Endorsement


Det är möjligt att du kanske kan helt enkelt lägga till ett godkännande till din redan befintliga husägare försäkring. Du kanske kan öka dina gränser för att inkludera kostnaden för värdet på din företagsutrustning, till exempel datorer. Du kommer också att vilja dubbelkolla för att se till att ditt ansvar täckning är tillräckligt för att skydda dig om kunder eller leverans människor för ditt företag kommer till din fastighet och bli skadad. 


Om du inte får en massa besökare för ditt hem företag, då detta kommer förmodligen att vara ett bra alternativ för dig att utforska. Var ärlig med din försäkringsgivare och se om de kommer att erbjuda dig något liknande.


2. Politik för företag i hemmet


Dessa typer av politik gör att du kan ha högre täckningar för affärsutrustning än en husägare politik godkännande kan tillåta. Bonusen med dessa är det möjligt att de också kan ersätta dig för förlust av viktiga papper, kundfordringar, och kanske till och med någon off-site affärsfastighet. 


Om ditt hem skadas av brand eller naturkatastrof, är det möjligt att politiken kommer att betala för förlorad inkomst medan ditt företag avbröts. Om du har anställda i ditt hem företag, då vissa riktlinjer kan möjliggöra täckning för dem också. 


3. Företagare Policy  


Den sista typen av policy som du kan överväga att köpa skapades specifikt med det lilla företaget i åtanke. Policyn kommer att omfatta både affärsutrustning och egendom, inkomstbortfall och ger dig ansvarsförsäkring. Detta är ett bra alternativ om ditt företag verkar på mer än ett ställe. Om du har anställda måste du få separata täckningar för arbetstagare ersättning och hälsa eller invaliditetsförsäkring. 


När du arbetar för någon annan, han eller hon är ansvarig för att tillhandahålla försäkringen. När du arbetar för dig själv, men får du kontroll över en massa olika saker, och detta kommer att omfatta skydda dig själv och din utrustning så att du framgångsrikt kan driva ditt företag och fortsätta att försörja din familj. 


Se till att du shoppa runt för att hitta rätt politik för dina särskilda omständigheter. Och glöm inte, försäkring är en affärskostnad om det köps för ditt företag.