Hemförsäkring och bilförsäkring kan vara måsten, men det behöver inte kosta dig en arm och ett ben för att ha lämpliga täckningar. 


Det finns saker du kan göra för att få rabatter på din husägare försäkring och bilförsäkring. Här är några användbara tips för att spara pengar på dina försäkringspremier.


Tips om rabatter för villaägare Försäkring


* Säkerhet - Du får rabatter om du har ett säkerhetssystem installerat i ditt hem. En gated community tenderar att ha lägre försäkringsnivåer och lägre brottslighet. Något så enkelt som deadbolt lås kan även ge dig en rabatt på din husägare försäkring.


* Brandsäkerhet - Utrusta ditt hem med brandvarnare och kolmonoxiddetektorer är stora steg för att sänka din försäkring priser. Att gå ett steg längre med brandsprinklersystem, brandutrymningar, brandsläckare och värmedetektorer kommer att bidra till att sänka dina försäkringspremier.


* Underhåll - Att göra uppdateringar av ledningar i ditt hem, med en högt rankad tak som är hagel resistenta, uppdatera dina rör, med ledstänger längs trappor, eller en grind runt din pool, är alla saker som kan få dig en rabatt på din husägare försäkring.


* Inga fordringar i tio år - Om du inte har lämnat in en fordran under de senaste tio åren, kan du vara berättigad till en rabatt på din försäkring. Prata med din leverantör om andra policyrabatter som du kanske har tänkt på tidigare.


Tips om rabatter för bilförsäkringar


* Säker förare - Om du inte har haft några fel olyckor eller trafikförseelser, så ska du kunna få rabatter på din bilförsäkring.


* Säkerhetsfunktioner - Om din bil är utrustad med vissa säkerhetsfunktioner, då kan du vara berättigad till rabatter på din försäkring. Fråga din agent om de erbjuder rabatter för saker som krockkuddar, låsningsfria bromsar och automatiska säkerhetsbälten. 


* Stöldskydd enhet - Om din bil är utrustad med en stöldskydd enhet, då får du rabatter för det. Du kan också installera ditt eget larmsystem eller en fordonsåtervinningstransceiver. 


* Bra student rabatter - De flesta försäkringsbolag kommer att erbjuda rabatter för studenter som håller en viss årskurs i skolan. Eftersom de flesta försäkringar kommer att ta ut unga förare mer tills de är 25, upprätthålla en viss GPA kan vara ett bra sätt att få rabatter på din försäkring för förare som är 25 och yngre.


* Låt inte din försäkring förfalla - Om du funderar på att hitta en ny försäkringsgivare, sedan göra det tidigt. Vänta inte tills din försäkring går ut. Bortsett från det faktum att du inte kan köra din bil om det är oförsäkrat, kan du vara berättigad till en rabatt för att upprätthålla försäkringen hela tiden när du byter till ett annat företag. 


Den största nyckeln till att få de bästa priserna på din bilförsäkring är shopping runt. Var noga med att fråga varje försäkringsbolag vilken typ av rabatter de erbjuder sina kunder, så att du kan vara säker på att du får de bästa priserna och de mest rabatter som är möjliga som är tillgängliga för dig.