Sänk din bilförsäkring  Åtgärder du kan vidta för att sänka priserna på dokumentet
 

Sänk din bilförsäkring  Åtgärder du kan vidta för att sänka priserna på dokumentet


Försäkringsbolagen sänker ofta sina priser för att uppmuntra till god körpraxis och använda säkerhets- och säkerhetsåtgärder. Beroende på försäkringsbolaget kan du ofta sänka dina priser från 5 till 35 procent.


Ibland investeringen du gör i bilen är värt rabatten, och ibland är det helt enkelt värt lite sinnesfrid. Till exempel, köpa låsningsfria bromsar är värt en rabatt från nästan alla försäkringsbolag, men rabatten är sannolikt inte att betala för bromsarna (som kostar flera hundra dollar) under den normala livslängden på ditt fordon. Dock beskrivs låsningsfria bromsar som en livräddande funktion - en allvarlig faktor när säkerheten är högsta prioritet.


Försäkringsbolag erbjuder i allmänhet rabatter på:

Säkerhetsdetaljer - låsningsfria bromsar, krockkuddar och passiva fasthållningsanordningar (t.ex. automatiska säkerhetsbälten).

Defensiv körning - ett register över rena biljetter, förare körkurser för tonåringar, och defensiva körkurser eller olycksförebyggande för vuxna (försäkring rabatter krävs för den senare i vissa stater).

Säkerhetssystem - larm, elektroniska lås och handikappanordningar.

Ändrade körvanor - kollektivtrafik, med hjälp av företagets fordon för arbetsrelaterade resor och fordonsmontering.

Officiella icke-drickande och köravtal - Tillgången till rabattplats finns mellan försäkringsbolag och länder.

Köp husägare och bil politik från samma företag - om du äger ett hus och en bil och du är försäkrad av två olika företag, kontrollera kostnaden för båda dokumenten som bärs av ett enda försäkringsbolag. Din agent kan ge dig vägledning om försäkringsbolag som erbjuder rabatter.

Du kan också sänka bilförsäkringspriserna genom att begära högre rabatter - hur mycket pengar du betalar innan du gör en fordran. Öka dina rabatter på påverkan och allmän täckning från $ 100 till $ 250 eller till och med $ 500 kommer att sänka dina priser. Dessutom kanske du inte behöver kollidera och täcka upp om du kör en gammal bil. Fråga din agent om rabatterna som är tillgängliga för dig.