Kostnad för bilförsäkring


Bilförsäkring priser kan variera med hundratals dollar mellan företag, 


så det är användbart att handla.

Du måste få flera offerter innan du köper policyn.

Handla inte enbart till priset, tjänsten är lika viktig som priset.


Den operatör du väljer måste erbjuda bra priser och högkvalitativ service.

Bilförsäkring är en investering och du bör känna dig bekväm med din politik.

Kvaliteten på tjänsterna kan kosta lite mer. Du bör försöka balansera tjänsten med priset.

Numera, de flesta stora företag erbjuder liknande kvalitet kundservice, naturligtvis de vill ha ditt företag.

Förmodligen, nu, kommer du att betala mycket för din bilförsäkring. Du är mer benägna att få den täckning du behöver från ett annat försäkringsbolag till ett bättre pris.


Men konsumenterna visar i allmänhet ingen energi i shopping för sin försäkring de kommer att köpa för att köpa en ny bil.


Tillkomsten av Internet har lett till en radikal förändring i inköp och jämförelse av bilförsäkringar. Inte bara har konkurrensen mellan försäkringsgivare ökat, vilket resulterar i lägre politiska priser, men att hitta den perfekta bilförsäkringen för dig är enklare och snabbare än någonsin. Det finns flera sätt att spara pengar i ditt sökande efter bättre bilförsäkring till överkomliga priser.


Här är några sätt att spara pengar på bilförsäkring: 1. Var försiktig med att söka och begära alla rabatter du uppfyller kraven för

2. Föra ett rent och uppdaterat körregister

3. Ta fler risker i din täckning

4. Välj att köra en bil "låg nivå" med specialfunktioner för att spara pengar

5. Hitta en billig försäkringsgivare som kan uppfylla dina behov


Vi börjar förklara vilka rabatter du kan vara berättigad till:


Lågriskarbete eller sysselsättning samlar in information om vilken typ av personer som råkar ut för olyckor. Historiskt sett tyder uppgifterna till stor del på att personer med vissa yrken är mycket mindre benägna att uppleva bilolyckor än andra. En lärare är till exempel mindre benägen att bli inblandad i en olycka än en arbetslös person. Ditt jobb kan kvalificera dig till lägre försäkringskostnader eftersom du är mindre benägna att ha olyckor. Det är viktigt att handla för denna rabatt, eftersom olika försäkringsbolag använder olika kriterier.


Professionella organisationer och bilklubbar är medlemmar i bilklubbar, till exempel AAA, eller professionella organisationer som tillhandahålls genom dina anställda kan spara pengar på din bilförsäkring. Det är viktigt att fråga ditt försäkringsbolag om någon av dessa rabatter erbjuds också samtidigt driva dem genom din arbetsgivare.


Paketerade och förnybara rabatter om ditt fordon är försäkrat av samma företag som förser dig med hem- eller livförsäkring, kan du ha rätt till betydande rabatter på båda dokumenten.


Du kanske inte behöver byta försäkringsbolag för att spara pengar i din politik. Om du är med samma leverantör under en lång tid och inte har upplevt några incidenter, har du rätt att förnya rabatter, som ger ett incitament att stanna hos ditt försäkringsbolag.


Många statliga bilsäkerhetsfunktioner har lagar som kräver lägre försäkringskostnader för fordon utrustade med säkerhetsfunktioner. Vissa branschstandard funktioner såsom ABS, krockkuddar och automatiska säkerhetsbälten kan kvalificera dig för försäkringsrabatter. Du bör ta reda på om du bor i något av dessa tillstånd eller om din tjänsteleverantör erbjuder rabatter på dessa säkerhetsfunktioner.


Om du antar fler risker finns det två sätt på vilka du avsevärt kan minska kostnaden för din bilförsäkring. Först, om du har en äldre och mindre värdefull bil, kan din kollision försäkring falla av. Försöker spara pengar genom att äga en gammal bil, är det inte meningsfullt att spendera mer på försäkring. Om din bil är värd mindre än $ 2000, är du sannolikt att spendera mer på försäkring än du förtjänar. Genom att minska kollisionstäckningen sparas du avsevärt i dokumentet.


Om du inte kör en gammal bil, kan det vara vettigt att be om en högre rabatt. Rabatten är det belopp du betalar ur egen ficka innan försäkringsbolaget kompenserar resten. Öka uthållighet från $ 500 till $ 1.000 kan minska din månatliga betalningar med upp till 30 procent. Du kan betala mer för att böja små rack och slag men du kommer att spara kraftigt medan fortfarande omfattas i händelse av allvarliga olyckor.


Låg nivå bilar om höga försäkringskostnader är begravda på dig, tänk på det medan du handlar för din nästa bil. Försäkringsbolagen tar ut högre avgifter för högpresterande bilar på grund av deras ökade exponering för olyckor och stölder. Det kan vara meningsfullt att köpa en mer blygsam bil och använda dina besparingar för andra äventyr.

Handla hos de största bilförsäkringsbolagen bör du alltid få offerter från de bästa företagen