Hem förbättring är en mycket personlig strävan för alla.

 förbättring är en mycket personlig strävan för alla

Det handlar om de särskilda behoven hos en persons hem, tillsammans med olika andra uppgifter. Denna stora värld har så många verktyg, förordningar och tekniker att det kan verka lite förvirrande om var du behöver börja. Dessa tips kan hjälpa dig att förstå förvirringen.


Vissa människor hör orden hem förbättring och automatiskt tänka på en katastrof, men detta behöver inte nödvändigtvis vara fallet. Du kommer att träffa hakar i de flesta hem förbättring projekt, så om du försöker ta itu med VVS, kanske du vill lämna det till proffs, för att undvika en stor hem förbättring blunder. En bra tumregel är om du inte är säker på att fråga.


Bygga en swing set kan vara ett bra hem förbättring projekt som kommer att ge dem, barn, med underhållning. Det kan också vara en bindning erfarenhet om man väljer att bygga den med sina barn så att de kan titta på det ta form innan de får spela på det och njuta av det så mycket mer.


Om du vill köpa en inkomstfastighet, överväga att gå in i den med en partner. Kostnaden och frustrationen av hem förbättring kan väga på axlarna, men om du har någon att ventilera till och hjälpa dig att fatta beslut hittar du det är en mycket roligare resa. Två är bättre än en!


För att förhindra att djur som fåglar eller ekorrar häckar i din skorsten, installera ett skorstenslock. Dessa enheter har mesh sidor som tillåter rök att fly, men den fasta toppen hindrar djur från att komma in i skorstenen för att bygga bon, som kan antända och orsaka en skorsten brand när du använder den öppna spisen.


För att ta bort gröna alger från din vinyl sidospår, blanda några koppar vinäger och en stor skvätt diskmedel eller tvättmedel i en hink med varmt vatten. Applicera blandningen och skrubba med en svampmopp — från topp till botten — och skölj väl med vatten från en trädgårdsslang, spruta eller power washer.


Titta på olika typer av isolering när du funderar på att bo i ditt hem. Några av de olika typer som finns tillgängliga är styv skumisolering, permeabel hus wrap, och komplett väggskyddssystem. Ta reda på vad kostnaderna är för var och en och bestämma vad du är villig att spendera.


Tillåt alltid extra tid när du gör ett hem förbättring projekt som innebär VVS. Ingen gillar att vara utan deras kök eller badrum under en längre tid. Du skulle vilja hoppas att du kan få arbetet gjort på en dag eller två och vara tillbaka igång snabbt. Men omdirigering av rör och installation av handfat och andra armaturer tar tid, och oväntade saker kommer nästan alltid upp. Planera för projekt som involverar VVS att ta längre tid än du förväntar dig att de ska ta.


När du planerar hem förbättring projekt, kan det vara bra att titta runt för lite inspiration. Besök biblioteket eller bokhandeln och blick genom att dekorera tidskrifter. Ta hem färgprover och matta eller tygprover. Tillbringa tid att få en känsla för vad du verkligen vill, så du kommer att vara redo när det är dags att starta projektet.


För att lägga till överklagande till ditt hem och öka dess värde, överväga att ersätta dina befintliga bältros med arkitektoniska bältros. Även känd som dimensionella bältros, kan dessa bältros simulera texturer av naturliga ämnen som skiffer eller trä, och de motstå vind bättre än vanliga bältros, vilket gör dem till ett perfekt val om ditt hem ligger i en region som ser kraftiga vindar.


Att bygga en bar i en källare kan vara ett hem förbättring projekt som man kommer att fullfölja med glädje. Utforma en egen bar samt utforma något på egen hand kan vara ett arbete av kärlek som en person ser sin skapelse ta form. Men man bestämmer sig för att göra det bygga en bar kan avsevärt förbättra dem hem.


Om du har en trädäck som är 15 år eller äldre, är det dags att möbler showroom ombyggnad. Ett gammalt däck kommer att bli föremål för mer avancerat slitage och kommer att minska det övergripande utseendet på ditt hem exteriör. När den når 15 år gammal, det är bara inte så robust som det brukade vara och bör göras om.


Om du ska betala någon att göra hem förbättringar för dig, sedan göra det en punkt att vara tillgänglig under arbetet och kolla upp framsteg regelbundet. Du vill se till att saker och ting går som du förväntade dig och att arbetet görs på rätt sätt. Informera dig själv och se till att alla lämpliga tillstånd och inspektioner är färdiga.


Medan hem förbättring är helt en personlig strävan för alla, det delar det huvudsakliga målet att göra sitt hem bättre. Som ni har sett i dessa tips, Det finns olika metoder, men de är alla skapade runt idén om att göra ditt hem ser ut som du vill att det ska se ut. källa; färska möbler