Grattis - du ger dig ut på ett spännande road trip-äventyr till Mexiko.


Du har ditt fordon trimmat och alla dina redskap packade, och nu är det dags att köpa din mexikanska turist bilförsäkring. Din mexikanska bilförsäkring beslut kan vara det viktigaste beslutet du gör, men tyvärr är det ofta en av de mest rusade och minst utforskade beslut som många mexikanska resenärer gör. Gör inte misstaget att anta att alla mexikanska försäkring är densamma, eftersom skillnaderna i försäkringsskydd och förmåner kan variera enormt mellan Mexiko försäkringsbolag. Även om forska försäkringsskydd är inte särskilt spännande för de flesta, kommer denna artikel visar dig hur 5 till 10 minuters forskning på Internet kan spara tusentals dollar och många frustrerande timmar om du faktiskt skulle behöva använda din Mexiko försäkring för att betala för en förlust.


Använd Internet för att citera och köpa mexikanska turist auto försäkring


Den stora majoriteten av mexikanska bilförsäkringar köps nu direkt från Internet. Det finns ett antal webbplatser som säljer Mexiko försäkring, och köpa din försäkring från Internet är mycket vettigt för kunden. Vill du hellre vänta till sista minuten för att köpa din försäkring vid gränsen, eller skulle du föredra att köpa din försäkring från bekvämligheten av din egen dator innan du lämnar på din resa till Mexiko? De flesta kunder föredrar att få sin försäkring tas om hand i förväg.


De bästa webbplatserna att köpa din Mexiko försäkring från är de som erbjuder flera Mexiko försäkringsbolag. Detta gör att du kan göra jämförelse shopping via en webbplats istället för att fylla i flera offertformulär på flera webbplatser. En bra mexikansk försäkring webbplats med en jämförelse försäkring rater kommer att spara mycket tid och förvirring.


Vilka webbplatser kan man lita på?


Innan du får din försäkring offert, se till att leta efter en giltig försäkringslicens och kontaktuppgifter. Dessutom kanske du vill leta efter ett licensnummer för "Överskottsrader broker". Ett överskott linjer mäklare är en försäkringsmäklare som har ett direkt kontrakt med den mexikanska försäkringsbolag och är licensierad att sälja utländska försäkringsskydd inom USA. Ett överskott linjer mäklare licens är ett gott tecken på att webbplatsen drivs av ett företag som specialiserat sig på Mexiko försäkring. Om försäkringslicensen inte är ett överskott linjer mäklare licens, innebär detta att webbplatsen är mest sannolikt drivs av en försäkringsagent som säljer genom ett överskott linjer mäklare. 

Detta betyder inte att produkterna på webbplatsen inte är giltiga, men du kanske inte får samma nivå av kundservice som du skulle från ett överskott linjer mäklare som specialiserat sig helt på mexikanska försäkring. Du kanske också vill leta efter en Better Business Bureau notering och någon form av internet säkerhet godkännande såsom Hacker Safe eller McAfee Secure för att säkerställa att din information kommer att vara säker under din Internet-transaktion.


Mexiko försäkringsskydd att leta efter


När du har valt en webbplats som säljer Mexiko turist bilförsäkring, kommer du att fylla i den snabba försäkringsoffertformuläret. Inom en minut bör du kunna få en fast offert och börja forska fördelarna med de försäkringsprodukter som erbjuds. Kom ihåg att detta kommer att bli en mycket snabbare och strömlinjeformad process om du använder en webbplats som erbjuder flera konkurrerande försäkringsbolag allt under ett citatsystem (en jämförande offert rater).


Leta efter ett diagram under eller över försäkringspriserna som tydligt förklarar exakt vad Mexiko försäkringsgränser är och vad som faktiskt omfattas. I det här diagrammet vill du titta på följande kategorier:


Självrisker: De bästa mexikanska försäkringar kommer att erbjuda fasta självrisker, vilket innebär att självrisken kommer att låsas till ett visst belopp oavsett vad värdet på ditt fordon är. Några av de billigare politik kommer att basera självrisker på en procentandel av fordonets värde. Om fordonets värde är mindre än $ 20.000, procent-baserade självrisker kan vara bra, men när fordonsvärden stiga upp i $ 30.000 intervall eller högre, kan den procentuella självrisker få mycket hög. Om webbplatsen inte specifikt lista självrisker, bör du inte använda den webbplatsen!

US Hourly Labor Priser för reparationer som gjorts i USA eller Kanada: Förr i tiden, de flesta mexikanska bilförsäkringsbolag försökte få kunderna att reparera sina fordon i Mexiko. Reparationer som gjorts i Mexiko i stället för USA var ofta mycket billigare för de mexikanska försäkringsbolagen, och många kunder var ovilliga att lämna sin bil i Mexiko, så företaget fick ut av att betala dessa fordringar. Idag, många av de bättre Mexiko försäkringsprogram kan du fixa ditt fordon i 

USA eller Kanada om du vill. Fångsten är att några av de billigare mexikanska försäkringsprogram kommer bara att betala en begränsad timarbetsränta för reparationer som gjorts i USA (vissa så lågt en $ 20 per timme). Detta innebär att kunden skulle behöva betala skillnaden i timarbete priser ur fickan. De bästa mexikanska försäkringsprogram kommer att betala mycket höga amerikanska arbetspriser såsom $ 70 per timme eller ange att de kommer att betala vad den nuvarande amerikanska timarbetsräntan är. Dessa riktlinjer kan avsevärt minimera din ur fickan kostnader i händelse av en fordran. 

Om Mexiko försäkring webbplats inte anger om reparationer i USA är tillåtna eller vad timarbete är, använd inte den webbplatsen för att köpa din mexikanska försäkring!


Vandalism och partiell stöld Täckning: Vandalism och partiell stöld (vilket innebär att endast en del av bilen är stulen såsom däck, dörrpaneler, etc) är vanligtvis inte omfattas av standard mexikanska bilförsäkring. Under de senaste åren högre kvalitet mexikanska försäkringsprogram har börjat erbjuda denna täckning i deras förbättrade täckning program. Om du vill skydda dig mot så många typer av förluster som möjligt, bör du leta efter denna täckning.


Ansvarsgränser: Detta är den del av den mexikanska försäkringen som betalar för skador du orsakar till tredje part. Denna täckning är viktigt när du reser i Mexiko. De flesta människor i branschen känner att $ 50.000 värde av ansvarsförsäkring är förmodligen det minsta du bör överväga. Några av de bästa mexikanska försäkringsprogram kommer att gå upp till $ 300.000 kombinerad enda gräns (en klumpsumma för skador på egendom eller kroppsskador), men det kommer också att öka försäkringspremien. Vissa kunder vill bära dessa högre gränser för att arbeta tillsammans med sina amerikanska paraply ansvar politik. Du kanske vill fråga din amerikanska försäkringsgivare om din paraplyförsäkring kommer att känna igen din Mexiko bilförsäkring som en primär täckning.


Medicinska betalningar: Detta är den del av Mexiko försäkring som betalar för medicinska kostnader för dig och dina passagerare (människor i ditt fordon). $ 2.000 per person med totalt $ 10.000 per olycka är den lägsta gränsen du bör överväga, men många politik kommer att erbjuda mycket högre gränser. Några av de bättre politik kommer också att öka detta belopp om du drabbas av en oförsäkrad bilist som är fel. Du kanske vill kontrollera med din amerikanska eller kanadensiska sjukförsäkring leverantör för att se till att de kommer att täcka dig för medicinska kostnader som uppstår när du reser i Mexiko. Om inte, kanske du också vill forska en internationell sjukförsäkring plan - men det är ett annat ämne.


Rättstjänst: Se till att din Mexiko försäkring inkluderar juridisk service eller juridisk hjälp. Denna täckning kommer att betala för eventuella rättegångskostnader, advokatkostnader, eller betalningar borgen som är ett resultat av en trafikolycka i Mexiko. Tjänsten kommer också att skicka ett juridiskt ombud för att hålla din hand genom eventuella rättsliga förfaranden. Denna täckning är absolut nödvändigt, så inte köpa någon Mexiko bilförsäkring som inte inkluderar denna täckning!


Vägassistans: De flesta av de bättre Mexiko försäkringsbolag kommer att omfatta en viss nivå av vägassistans som kommer att täcka bogsering kostnader, punktering, låssmed, och andra tjänster. Detta är en stor täckning att ha, så se till att detta ingår i din Mexiko försäkring.

Medicinsk evakuering: Eftersom marknaden för mexikanska försäkringar blir mer konkurrenskraftiga, många Mexiko transportörer är nu buntning i extra speciella täckningar för att göra sina produkter sticker ut. När medicinsk evakuering automatiskt ingår i din Mexiko bilförsäkring, det är ett otroligt värde och bekvämlighet. Denna täckning kommer att samordna och betala för ambulanstjänster för flyg eller land i händelse av "allvarlig sjukdom eller skada". Detta innebär livshotande eller mycket allvarliga sjukdomar eller skador. Köpa en medicinsk evakuering program på egen hand kommer ofta att kosta hundratals dollar per år, och kan ofta ha många begränsningar. Kvaliteten Mexiko bilförsäkring program som bunt i medicinsk evakuering täckning kommer vanligtvis att omfatta flera personer i din resegrupp automatiskt upp till fyra eller fler personer. Se till att leta efter hur många människor som omfattas av den medicinska evakueringen. Om mängden personer som omfattas inte anges i försäkringsofferten detaljer, kan du anta att den medicinska evakueringen endast kan täcka föraren. Andra webbplatser finns som specifikt täcker 4 eller fler personer i din resegrupp, så det rekommenderas starkt att du letar efter webbplatser som erbjuder denna bredare medicinsk evakuering täckning.


Flygbiljetter Hem: En annan stor fördel som många av de bättre Mexiko försäkring webbplatser erbjuder är flygbiljetter hem i händelse av att din bil är stulen eller inte körbar. Detta kan spara tusentals dollar, och lindra mardrömmen att behöva samordna din transport tillbaka till ditt hem från Mexiko. Om denna förmån erbjuds, se till att se hur många människor politiken kommer att ge flygbiljetter hem. Om flygbiljetter hem inte finns med, eller om webbplatsen inte anger hur många personer som omfattas, bör du kontrollera en annan webbplats. Några webbplatser erbjuder täckning för fyra personer eller fler i din resegrupp.


När du är osäker, ring webbplatsen kundservice telefonlinje för hjälp


Den ansedda Mexiko försäkring webbplatser kommer att uppmuntra dig att ringa sina kundtjänst avdelningar om du har frågor om Mexiko försäkring. Om ingen svarar i telefonen eller inte ringer tillbaka inom några minuter (under normal kontorstid), kanske du inte vill köpa din försäkring från den webbplatsen! De flesta Mexiko försäkring webbplatser är som bankomater. Webbplatsen är där för din bekvämlighet om du vill skriva försäkringen själv, men du är också välkommen att ringa webbplatsen kundservice försäkringsagenter och har agenter skriva policyn för dig via telefon.